Ik manoeuvreerde mij zo dat ik al snel naast haar aan de bar kwam te staan. Zij keek op en vroeg mij recht op de man af of ik ook gay was. Ik keek haar verbaasd aan en vroeg haar waarom zij dat dacht. Zij vertelde mij dat dit een gay vriendelijk hotel was, wat er nu allemaal aan de bar staat, dat zijn allemaal homo’s. Maar haastte zij zich tegen mij te zeggen dat het wel super gezellig was met al die geile gasten, kijk maar eens wat een heerlijk bende

De enorme feesten die iedere avond eindigde in een orgie bij het zwembad en in de bar met al die vreselijke geile homo’s.

Maar even zo goed knepen die gasten ook Nancy in de grote tieten en kut . Nancy iedere avond flink aangeschoten, liet hun begaan, genoot er zelfs van, om dat zij wel wist dat de nacht zou eindigen met mij op één van onze kamers.

Wanneer die enorme feesten diep in de nacht eindigden, gingen Nancy en ik al vanaf onze eerste kennismaking naar onze kamer om spannende spelletjes met elkaar te spelen.

Nadat Nancy was vertrokken naar Nederland, had ik mij voorgenomen mij rustig te gedragen, en niet in te gaan op de versier pogingen van die gasten.

De ellende gebeurde uitgerekend de laatste dag of beter gezegd de laatste nacht. Nadat ik de hele dag in de zon had gelegen, ik later op de dag naar mijn kamer ging om mijn koffer te in te pakken. De volgende dag zou ik immers al vroeg terug naar Rotterdam vliegen, gebeurde het allemaal !