Die avond besluit ik mijn moeder te confronteren met het filmpje en te kijken wat ik eruit kan halen. Mijn moeder en ik zijn klaar met eten en ruimen samen op. Dan pak ik mijn moment. ‘Mam, ik hoor de laatste tijd allemaal rare geluiden uit jouw kamer in de ochtend’. Mijn moeder schrikt en krijg een vuur rood hoofd. ‘Wat bedoel je jongen?’ Stamelt mijn moeder. ‘Nou, ik ging vanochtend eens kijken en zag jou daar liggen met een dikke dildo in je kut’. ‘Wat?’Schreeuwde mijn moeder. Ze begon boos te worden. ‘Dat is privĂ© Alex en daar heb jij helemaal niks mee te maken’. ‘Sorry mam maar het zag er zo geil uit, ik heb het ook gefilmd’. ‘Wat? Alex dat meen je niet’. ‘Jawel mam, serieus’. Nu zag ik mijn kans, ik had de kaarten in handen en ging er gebruik van maken ook.

‘Ik ga het filmpje op internet gooien als je niet doet wat ik van je vraag’. ‘Maar Alex, wat bedoel je?’ Ik had inmiddels ook wel een beetje medelijden met haar, alleen ik kon mezelf niet bedwingen. Deze geile vrouw die nu geen man had, moest toch af en toe eens goed geneukt worden.
‘Jawel mam, jij wordt voor vanavond mijn persoonlijke hoer’. ‘Als je je goed gedraagt zet ik het filmpje niet op internet’. Ik zag de tranen langs mijn moeders gezicht aflopen, toen kreeg ik al helemaal medelijden maar al snel herpakte ik me. ‘Laten we eens beginnen met dat je mijn broek uitdoet en me eens lekker aftrekt’. ‘Maar Alex weet je dit wel zeker, ik ben je moeder’. ‘Heel zeker mam en trek m’n broek nu uit’. Mijn moeder begon met frisse tegenzin mijn knopen los te maken. Mijn broek zakte tot aan mijn enkels en in mijn boxer was al een flinke tent ontstaan. Mijn moeder stopte en begon weer te huilen. ‘Ik kan dit niet Alex’. ‘Maak je geen zorgen mam, ook jij gaat genieten’.